latin village

Philippe - 4PM Entertainment

In 2007 startte ik als net 18-jarige student met de FRIS-Feesten. Al snel bleek het een succes en kwamen er meer feestjes bij, steeds verder weg van Amsterdam. Vlug kwamen we er achter dat ons systeem met lokale ticketverkopers niet ideaal was en zijn we op zoek gegaan naar alternatieve mogelijkheden. Het zal ergens in 2008 zijn geweest dat onze eerste FRIS bij Ticketscript in de verkoop ging. Inmiddels zijn we bijna 9 jaar en vele honderden evenementen verder. Samen zijn we gegroeid, samen zijn we steeds grotere dingen gaan doen. In zo een lange samenwerking gaan er natuurlijk wel eens dingen niet goed. Maar in een partnership is dat geen probleem en zoek je samen naar een oplossing. 

Het zal een jaar of 5 geleden zijn dat ik het CV van Dennis, één van mijn beste vrienden, heb doorgestuurd naar Duco. Ticketscript nam hem aan en hij werkte heel graag bij jullie. Soms bij FRIS, maar regelmatig ook bij andere evenementen. In de nacht van 10 november 2013 overleed hij, onderweg terug van een klus uit het oosten van het land. Het heeft indruk gemaakt hoe het hele Ticketscript-team aanwezig was bij de uitvaart en betrokkenheid toonde. 

Ik wil jullie van van harte feliciteren met het 10-jarig bestaan. Een jubileum om trots op te zijn! Ik verheug me er op om de komende jaren samen nog een hoop tickets te gaan verkopen en ik weet zeker dat we allebei zullen uitgroeien tot toonaangevende bedrijven in Europa.

Frank - EV'Hands

Wij zijn ongeveer 9 jaar geleden begonnen met de samenwerking met Ticketscript. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer tevreden over de samenwerking. Wij zetten Ticketscript in voor de verkoop van tickets voor verschillende festivals (Dauwpop, Koele Koele en Let's Get Lost red.) en tours (Bökkers red.). Ticketscript is een laagdrempelige, dienstverlenende club mensen. Tevens zijn de kosten laag. In alle jaren van samenwerking hebben we bijna geen klachten gehad. 

Edgar - Rapido Events

In 2004 ben ik met Rapido gestart- en vanaf het prille begin trok Rapido en later de overige concepten een zeer internationaal publiek. Hierdoor was een online verkoop platform  voor de tickets essentieel voor mij. Na wat trials met andere platforms verloopt vanaf 2008 de verkoop van alle tickets van mijn evenementen via Ticketscript.

Als rode draad in onze samenwerking loopt de introductie van technologische vernieuwingen en applicaties. Het continue investeren in de laatste trends en technieken. Altijd voorop proberen te lopen met de technologie. Hoe blij waren we wel niet in het prille begin met een unieke ticket code - echter - ik heb in de rij voor de Paradiso heel wat enthousiaste teams versleten, die in de stromende regen deze unieke code op grote lijsten moesten opzoeken om er dan een echt ticket voor in de plaats te geven. Velen lieten weten daarna nooit meer voor deze taak “tijd” te hebben. 

Juich stemming was er dus met de introductie van USB scanbare barcodes - met software op je eigen computer - de introductie van QR codes - de draadloze scanunits - de eerste generatie was niet te tillen en zo groot als een hutkoffer voor een transatlantische cruise - en nu natuurlijk op dit moment de draadloze moeder unit in een compacte koffer met ontelbare mobile scanners uit te breiden  en natuurlijk FLOW - je applicatie op je eigen smartphone - welke ook zijn nut heeft bewezen als handige back-up. Voorop lopen in de technonolgie houdt natuurlijk ook in dat er af en toe wat te verbeteren valt - wij waren en blijven graag test panel en zien de nieuwe applicaties en vernieuwingen weer met veel plezier tegemoet.

Namens al mijn bezoekers welke snel, soepel, probleemloos en efficient in de events kunnen komen feliciteer ik Ruben, Frans en het hele Ticketscript team met 10 jaar top service

facebook_img_75549.jpg

Jan - La Nuit Events

Sinds 2010 organiseren we het grootste strandfestival in België: Ostend Beach. Vanaf dag 1 werken we samen met Ticketscript en net zoals wij groeit onze ticketpartner elk jaar mee.

Ticketscript begrijpt perfect onze noden en zorgt voor duidelijke oplossingen om de ticketflow zo vlot mogelijk te laten verlopen. De flexibiliteit en service van het bedrijf zorgt ervoor dat we ook in de toekomst voor hen blijven kiezen!

Rob - 13BV

Bijna 10 jaar geleden kwam er een klein mannetje bij mij aan de deur, met de vraag of ik voor mijn festival ook “online ticketing” wilde doen. Ik moet zeggen dat ik vrij sceptisch was, maar met grote passie en vastberadenheid wist hij mij te overtuigen om hier voor te kiezen. Ik begrijp nu waarom jullie hem hebben gestuurd, want met die zelfde passie en vastberadenheid hebben jullie het bedrijf in 10 jaar naar ongekende hoogte gebracht. Frans en Ruben, van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik hoop dat de volgende 10 jaar jullie nog veel meer hoogtepunten brengt!